Ny landslagsspiller er – Vipers

Ny landslagsspiller er

Karen Weigelt er fra Sveits og er kjeivhendt bakspiller!

 

Karin er en spillertype jeg liker, så her har Peder (Langfeldt, sportssjef) gjort en god jobb med å sikre oss henne, fastslår Pettersen til fvn.noHun har sju års erfaring fra den tyske eliteserien, og har de tre siste årene vært kaptein for Göppingen. Det laget nådde semifinalen i sluttspillet i 2012/13-sesongen. Hun har sølv med Leverkusen og spilt i semifinalen i EHF-cupen med samme lag. Før profflivet i Tyskland vant hun tre cupgull og to seriegull med sveitsiske LC Brühl.

Vipers.no ønsker Karin velkommen til klubben!

Fakta

 

Karin Weigelt

Født:30. april 1984

Høyde: 174 centimeter

Posisjon: Høyre bakspiller

Tidligere klubber: LC Brühl, Bayer 04 Leverkusen, VfL Sindefingen, Frisch Auf Göppingen.

Landskamper/mål: 95/275