Ny landslagsspiller er klar for Vipers Kristiansand!

Karen Weigelt er fra Sveits og er kjeivhendt bakspiller!

Skrevet av Morten Løvø

 

Karin er en spillertype jeg liker, så her har Peder (Langfeldt, sportssjef) gjort en god jobb med å sikre oss henne, fastslår Pettersen til fvn.noHun har sju års erfaring fra den tyske eliteserien, og har de tre siste årene vært kaptein for Göppingen. Det laget nådde semifinalen i sluttspillet i 2012/13-sesongen. Hun har sølv med Leverkusen og spilt i semifinalen i EHF-cupen med samme lag. Før profflivet i Tyskland vant hun tre cupgull og to seriegull med sveitsiske LC Brühl.

Vipers.no ønsker Karin velkommen til klubben!

Fakta

 

Karin Weigelt

Født:30. april 1984

Høyde: 174 centimeter

Posisjon: Høyre bakspiller

Tidligere klubber: LC Brühl, Bayer 04 Leverkusen, VfL Sindefingen, Frisch Auf Göppingen.

Landskamper/mål: 95/275