Blogg fra vår daglig leder – Vipers

Blogg fra vår daglig leder

Sommeren er snart over, om en vil eller ei. Ikke på over 100 år har vi hatt en så lang periode med bra vær og fantastisk temperatur i både vann og på land. Nesten sånn som det var for 30 år siden når sunnmørske spillere valfartet til Start fordi det var de 3 Sene: Sommer, sol og Start.
Nå har jeg bestemt meg for at vi skal innføre de 3 Vene: Været, vinnerkultur og Vipers. Vi sørlendinger blir beskrevet av feks bergenserne som noe sifua og forsiktige. Det liker jeg ikke selv om vi av og til må innrømme at de nok har rett. Heldigvis kan alt forandres på dersom en ønsker det sterkt nok. Været får vi håpe Vår Herre hjelper til med, vinnerkulturen holder vi på å skape og med en slik trenerkapasitet som Gunnar P og våre fantastiske spillere er jeg ganske sikker på at vi vinner langt flere kamper enn vi taper i år med Viperslaget. Utfordrer alle mine fb venenr og alle andre kristiansandere til å bli med på dette eventyret. Kjøp årskort, det koster under tusenlappen eller kjøp en av spillerne til bedriften din for kun kr. 10 000. Vi sesongåpner på hjemembane om 2 uker og da vil jeg gjerne ha stort fb oppmøte slik at det blir full hall. Motstander er Tertnes og da skal vi fortelle bergenserne at vi ikke er så sifua eller beskjedne!!
Sola varmer deilig i dag også, fantastisk og som jeg pleier å si til en kamerat: For en dag!! Ha en stårlende dag alle sammen og så hører jeg fra alle dere som kunne tenke dere å støtte opp om de 3 Vene!!!!