Spillerprofil Siri Aaserud – Vipers

Spillerprofil Siri Aaserud

Arendalitt som liker taco og biff!

Navn: Siri Aaserud

Nasjonalitet: Arendalitt (norsk)

Alder: 23 år

Silvilstatus: Ugift

Spillerposisjon: Bakspiller

Tidligere klubber: ØIF Arendal

Landskamper: 0

For tre år siden forlot jeg pikeværelset i Arendal og flyttet til sørlandets hovedstad; Kristiansand. Det har jeg aldri angret på! Amfi Arena ble erstattet med Norges største kjøpesenter, Sørlandssenteret. Nedeneshallen ble byttet ut med en noe større idrettsarena, nemlig vår egen Aquarama. Guttene er høyere og kjekkere, jentene er flottere og sterkere. Jeg har det med andre ord som plommen i egget.
På torsdager spiser jeg taco, på fredager spiser jeg taco og på lørdag spiser jeg biff. Hver uke, hver måned – hele året. Biffen er for øvrig sponset hjemmefra, ofte grunnet en aldri så liten svipptur innom Sørlandsparken.