Spillerprofil Sakura Hauge – Vipers

Spillerprofil Sakura Hauge

Elsker sushi og Biff, og en iskald glass cola!

Navn: Sakura Hauge

Nasjonalitet: Norge-Japan

Alder:27

Status:singel

Posisjon: Målvakt

Tidligere klubber:Gneist,Stabæk,Nordstrand,Tertnes

Landskamper: En del på U,JR og rekrutt og 1 A-landskamp

Jeg kommer fra Bergen, bodde i Oslo fra 15-20 år, før jeg vendte snuten hjem igjen til Bergen.Og nå prøver jeg ut nye eventyr i Sørlandsparadiset 🙂 Når jeg ikke trener, blir det skole, være med venner, familie,gå på kino eller bowling.
Som bergensere flest, elsker jeg de 7 fjell, og å gå turer i fjellet. Ingenting er bedre når det er sol, ha musikk på øret, og utforske forskjellige turstier på Fløyen. Liker varme og sol, ikke snø og kulde. Elsker sushi og Biff, og en iskald glass cola!
Liker å reise, og Japan er en av favoritt stedene mine. Men har fortsatt mange land jeg vil utforske når den tid kommer:)