Spillerprofil Thea Emilie Berg – Vipers

Spillerprofil Thea Emilie Berg

Spillersponsor for Thea er Kvadraturforeningen!

Navn: Thea Emilie Berg

Nasjonalitet: Norsk

Alder: 21 år

Status: Kjæreste

Posisjon: Linjespiller

Tidligere klubber: HK  Halden, Fredrikstad Ballklubb, Tindlund IF, Lisleby HK

Landskamper: Flere kamper med junior og ungdomslandslag

Kort om meg:

Kommer opprinnelig fra Fredrikstad, men tok turen til det «blide sørlandet» i fjor, så går inn i min andre sesong for vipers i år. Utenfor banen liker jeg å være sosial med venner, lage mat og bake. Favorittmaten er indisk og jeg ELSKER softis! Det kan jeg spise året rundt 🙂 Jeg er også veldig glad i å reise. Den byen jeg liker aller best er London! Shopping, bra fotball, fantastisk indisk mat. Byen har alt! Vel nesten: Softisen er ikke så god der….