Spillerprofil Vilde Jonassen – Vipers

Spillerprofil Vilde Jonassen

Jobber i rørlegger forretning og elsker shopping!

Navn: Vilde Kaurin Jonassen

Nasjonnalitet: Norsk

Alder: 22

Sivilstatus: Samboer

Spillerposisjon: Venstre Kant

Tidligere klubber: Ak28

Etter å ha studert tre år med kunst og håndverk og endelig fått min bachelorgrad, ble det naturlige valget å jobbe i en rørlegger forretning. Dette under rørlegger kjeden Comfort, selvsagt! Kunst kan man se i alt, er det ikke det man sier.
Det beste i verden (utenom trening selvfølgelig) er å ta seg en liten shoppe runde i ny og ned, og ingenting er som å ta en tur til London eller København. Ikke at samboeren min blir så fornøyd om jeg svir av pengene til mobilregningen på sko, men som regel blir alle regninger betalt. Det beste jeg kan få er mammas gullerotkake, eller skillingsbollene hennes, eller nøttekake, nei helt klart brownie med is! Men dette har jeg ikke til middag vær dag, jeg foretrekker også taco!

Må løpe, pakken fra miinto har kommet og må snikes med hjem!