Spillerprofil Kristine Lunde-Borgersen – Vipers

Spillerprofil Kristine Lunde-Borgersen

Spillersponsor er Blåkors!

Navn: Kristine Lunde-Borgersen

Nasjonalitet: Norsk

Alder: XX år

Sivilstatus: Gift

Posisjon: Bakspiller

Tidligere klubber: Hånes IF, KIF, Våg, Aalborg DK, Viborg HK og Vipers Kristiansand

Landskamper: 156 kamper

Jeg er ekte kristiansandsjente. Oppvokst på Hånes hvor jeg spilte mine første håndballkamper. Flyttet til byen som tenåring og deretter ut til det store utland. Etter 6 år som håndballspiller i Danmark, vendte jeg tilbake til Norge for noen år siden. Stortrives i hjembyen Kristiansand med gode venner og familie rundt meg.

Dagene går med til trening, studier, jobb og familieliv. Med to små barn kjeder jeg meg sjeldent. Jeg elsker fortsatt håndball og gleder meg til hver trening og kamp. Det ingen ting som følelsen av å lykkes sammen med andre. Nå gleder jeg meg til å komme i gang med sesongen. Jeg lover at vi skal gjøre vårt ytterste for å ta flest mulig poeng – og gi publikum Aquarama god underholdning.