Det ble 2 nye poeng hjemme – Vipers

Det ble 2 nye poeng hjemme

Banens beste ble bursdagsbarnet Annette Jensen!

Onsdagens Grundigligaoppgjør i Aquarama mot HK Halden startet bra for hjemmelaget sin del. Vipers gikk opp i en 6-2 ledelse anført av en strålende «Kikki» og Annick! Etter 18 minutter stod det 8-3 på tavlen og til pause 12-9.
Og etter pause fortsatte det gode defensive spillet for hjemmelaget og gikk opp i 15.10 ledelse.  Men så kommer det en periode med skuddbom og tekniske feil for Vipers og HK Halden klarer å komme seg opp til uavgjort og 16-16 når det er 10 min igjen å spille. Men Annick fortsetter storspillet i mål og kampen ender til slutt med en 22-20 seier til hjemmelaget Vipers!

– I dag var to poeng det viktigste. Vi hadde en målsetting om å slippe inn 18 mål før kampen, og da er 20 mål godkjent, sier Vipers-trener Gunnar Pettersen til FVN etter kampen.