En meget tøff bortekamp – Vipers

En meget tøff bortekamp

Larvik ble for sterke over 2x30 min i lørdagens kamp!

Det ble som ventet en tøff bortekamp i lørdagens oppgjør mot Larvik HK. Sluttresultatet ble 32-17, med 14-8 til pause. En meget god Larvik målvakt gjorde sitt til at det ble mye skuddbom og kontra i mot for Vipers laget. Positivt var det etablerte forsvarsspillet som jentene i rosa forhåpentligvis tar med seg til Bergen førstkommende onsdag da Tertnes venter i 4 runde i NM!

Kampfakta

Larvik – Vipers Kristiansand 32-17 (14-8)

Eliteserien, Arena Larvik 1028 tilskuere

Vipers:
Annick Lipman, Sakura Hauge – Tonje Refsnes, Sanne Bak-Pedersen 2, Jessy Kramer 3, Susann Iren Hall 1, Vilde Jonassen 1, Karin Weigelt, Kristine Lunde-Borgersen, Lynn Knippenborg, Siri Aaserud 1, Annette Jensen 6, Thea Emilie Berg, Thorey Rosa Stefansdottir 3

Toppscorer Larvik:Nora Mørk 7

Utvisninger:
Vipers 2×2 min. Larvik 2×2 minutter.

Dommere:
Hans Petter Andersen og Peter Sundell

Foto: Terje Refsnes