En fantastisk stemning i AQ – Vipers

En fantastisk stemning i AQ

Vipers slo Storhamar 28-23 i søndagens kamp!

Vipers kom ut i en offensiv forsvarsformasjon som så ut til å overraske Storhamar. Men etter en jevnspilt 1 omgang i Aquarama stod det 13-12 til hjemmelaget.
Men i 2 omgang fant bortelaget løsninger og kom selv ut i en offensiv forsvars variant som gjorde at Vipers slet med å lage mål. Da det er spilt 17 minutter står det 20-20 på måltavlen.
Vipers så våkner både jentene i rosa og de drøye 1000 tilskuerne på tribunen. Hjemmelaget setter inn et ekstra gir og kampen ender til slutt med en herlig 28-23 seier!

Banens beste ble Lynn Knippenborg med Kristine Lunde Borgersen hakk i hel!

– Hvis vi ser bort fra 1. omgangen i treningskampen mot Randesund, er dette første gang vi har scoret flere mål i 2. omgang enn vi gjorde før pausen. Det er også første gang vi har scoret flere mål enn motstanderen gjorde i 2. omgang. Og det er første gang vi ikke har en lengre svak periode i en kamp. Mot et så godt lag som Storhamar tilsier det at vi har spilt vår beste kamp under min ledelse. Jeg er kjempegodt fornøyd! sier Gunnar Pettersen til FVN etter kampen!

Kampfakta

 

Vipers Kristiansand-Storhamar 28-23 (13-12)

Eliteserien kvinner, 1052 tilskuere i Aquarama

Vipers: Annick Lipman, Sakura Hauge – Thorey Stefansdottir 2, Tonje Refsnes, Sanne Bak-Pedersen 1, Jessy Kramer 2, Susann Iren Hall, Vilde Jonassen, Karin Weigelt 5, Kristine Lunde-Borgersen 3, Lynn Knippenborg 6, Siri Aaserud, Annette Jensen 4 (4), Thea Emilie Berg 5.

Toppscorer Storhamar: Maja Jakobsen og Lise Binger, 5 mål hver.

Dommere: Tommy André Eriksen og Ismet Kvavic

Utvisninger: Vipers 2×2 min, Storhamar 1×2 min