Karoline Olsen er tatt – Vipers
Karoline Olsen

Karoline Olsen er tatt

Reiser til Spania sammen med Norges beste 16 åringer i desember.

U-jentene (LK98) med trenerne Vigdis Holmeset og Kenneth Gabrielsen, skal ha sin siste samling for dette året i Spania, der laget skal delta i ScandIbericoturneringen i Ciudad Real, sammen med Spania, Sverige og Portugal. Samlingen varer fra 1. – 8. desember,  og vår egen Karoline Olsen er igjen tatt ut på dette laget.

Karoline har sammen med ni andre jenter spilt samtlige tre landskamper dette laget har spilt, og står bokført med fem scoringer. Det er tre spillere fra Region Sør som er tatt ut, og Line Eilertsen (Vågen) og Kristiane Knutsen (Sola) reiser sammen med Karro til Spania.

Vi ønsker Karoline lykke til, og håper hun kommer tilbake med mange flotte opplevelser.