Spillerprofiler – Vipers

Spillerprofiler

Draktnummer 1.

Stine Rognlid, keeper.  Representerer AK28 i Regionserien. Stine er reaksjonssterk og har et flott overblikk over spillet. Gode kontringspasninger.


Draktnummer 2.

Karoline Olsen, midtback. Karoline representerer AK i Regionsserien, og har også vært fast inventar på J98 landslaget siden starten. Hun er finteststerk og kjapp – både i hode og ben. Hun har et lurt skudd, og fremstår som en playmaker i Vipers J16. Har denne sesongen også debutert i 2. divisjon for AK28. Karoline er svært treningsvillig, og har klare ambisjoner for sin håndballfremtid.

Draktnummer 3

Camilla Løvland, midtback. Representerer Søgne. Deltatt i regionalt landslagsmiljø de siste årene, og var også med da Region Sør hentet hjem NM for bylag våren 2014. Camilla er en meget god forsvarsspiller, og har også en flott spillerforståelse. Hun er kaptein på Søgne sitt regionslag, og også en av toppscorerne på dette laget.

Draktnummer 4

Marianne Kjær Hjelmseth, kant/strek. Marianne representerer Søgne, og er en svært hurtig spiller. Hun kan spille både strek og kant, og har et hardt og godt skudd. Har hatt to lengre avbrekk fra håndballen pga skade, men har kommet sterkt tilbake begge gangene.

Draktnummer 5

Ingrid Elise Løddesøl Pettersen, kantspiller. Har spilt i Søgne helt siden hun begynte med håndball, og har et meget godt skudd. Hun er rask og har gode bevegelser, både i angrep og forsvar.

Draktnummer 6

Ruby Bjørndal, kantspiller. Begynte å spille håndball i Otra, men meldte overgang til AK28 foran denne sesongen. Har flyttet på hybel til Kristiansand, og går i dag på idrettt på KKG. Ruby er svært hurtig, og har kjappe og gode finter. Kommer hun fri fra kanten, så går som oftest ballen i mål. Har fått ødelagt deler av høstsesongen på grunn av et fingerbrudd, men vil være klar for spill i midten av desember.

Draktnummer 7

Marie Løvland, venstreback.. Marie har spilt håndball for Søgne siden hun var åtte år, og har hele tiden vært lagets ubestridte toppscorer. Hun har et meget godt og hardt skudd, men også på finter og i gjennombrudd er hun farlig. Forsvarsmessig gjør hun også en god jobb med sin sterke fysikk.

Draktnummer 9

Vilde Salvesen, strekspiller. Vilde representerer AK28, og er en av regionens beste strekspillere. Hun har et flott engasjement i spillet sitt, og går ikke av veien for en skikkelig fight. Forsvarsmessig er hun ypperlig, og binder sammen forsvaret på en flott måte. Framover er hun bevegelig og sterk, og er svært treffsikker når hun først får muligheten.

Draktnummer 10

Christine Larsen Hægeland, venstreback. Christine har spilt for Søgne siden hun begynte med håndball, og hun er en skikkelig terrier i sitt spill. Skal du henge med i fintene til Christine, må du virkelig følge med. Med sitt enorme tempo, og sin gode fysikk, er hun en svært viktig spiller i det defensive spillet. Har sin styrke i gjennombrudd, og har en høy uttellingsprosent på sine sjanser.

Draktnummer 11

Thea Emilie Wergeland, back. Thea representerer AK 28, og er en spiller med et fintereportoar som de fleste kan misunne henne. Når Thea har dagen, har hun et enormt «trykk» i spillet sitt, og er en konstant offensiv trussel. I tillegg til gode finter, har hun også et godt skudd, og det er jo en god kombinasjon.

Draktnummer 12

Malin Charlotte Lunde, keeper. Representerer Søgne, og har tidligere spilt i naboklubben Greipstad inntil 2012 Malin er helt uredd, og er en flink skuddstopper. Hun er også flink i kontringsspillet.

Draktnummer 13

Oda Sangvik Abrahamsen, kantspiller. Oda representerer Søgne, og en skikkelig kontringsspiller. Er flink til å starte på rett tidspunkt, og hvis ballen bare kommer i retning av Oda, så er sjansen stor for at hun får tak i ballen. Hun er svært rask, og har et lavt tyngdepunkt som gjør at hun ofte kommer seirende ut av duellene.

Draktnummer 14

Remine Stedjan, kantspiller. Remine kom til Søgne fra MHI før denne sesongen, og har i likhet med Nina flyttet til Søgne for å spille håndball for klubben, samtidig som hun går på videregående skole på KKG. Remine har et fantastisk engasjement i spillet sitt, og elsker å score mål. Hun har er ikke redd for å ta ansvar, og har et meget godt skudd. Hun er også svært temposterk.

Draktnummer 15

Anita Eikild, back. Anita har spilt i Otra helt siden hun begynte med håndball, men meldte overgang til AK før denne sesongen. Med sin høyde er Anita en skuddtrussel mot de fleste forsvar, og når hun i tillegg har et tungt og godt skudd, så har det blitt mange mål på jenta fra Evje. Hun pendler til Kristiansand hver ettermiddag for å få med seg treningene med Vipers/AK.

Draktnummer 17

Silje Nordby Wilson, strek/kant. Silje representerer AK28 i Regionsserien, og brukes på flere plasser. Hun har et flott engasjement i spillet sitt, og er en svært sikker avslutter når hun får sjansen. Hun har bra tempo i spillet sitt, og er også en habil forsvarsspiller.

Draktnummer 19

Ida Rosander, kantspiller. Ida er «Lundskråke» og har spilt håndball for AK siden hun var liten. Ida har et fantastisk humør, og er med på å skape en fantastisk god stemning i laget. Som kantspiller er hun tøff og uredd, og står solid i forsvar.

Draktnummer 20

Nina Amalie Olsen, back. Nina kom til Søgne foran denne sesongen fra MHI. Der har hun i alle år vært den suverene toppscoreren. Med sitt tunge og gode skudd, samt sin store høyde (188 på strømpelesten), er hun de fleste forsvarers store skrekk. Forsvarsmessig er hun også viktig som blokkspiller. Nina har flyttet på hybel i Søgne, og går på idrettslinja på KKG i Kristiansand.