Tonje Refsnes banens – Vipers

Tonje Refsnes banens

- Det er utrolig deilig å gjøre det foran hjemmefansen. Jeg vet mange fra Evje var her og så på, så det er moro, sier Evje-jenta.

Det ble aldri den helt store spenningen i onsdagens kamp. Hjemmelaget åpnet best med en 5-1 ledelse. Men så fulgte en dårlig periode som gjorde at Stabæk utlignet til 7-7. Igjen kom Vipers tilbake og ved pause stod det 13-7.
I 2 omgang var det ingen tvil. Målene haglet inn fra alle posisjoner og Vipers tok til slutt en solid seier med sifrene 31-17. Evje jenta Tonje Refsnes som kom fra Randesund og 2 div spill før sesongen ble banens beste med hele 9 scoringer!