Vipers slo Byåsen med – Vipers
Terje Refsnes

Vipers slo Byåsen med

En strålende kamp foran 1672 tilskuere!

Etter en dårlig defensiv førsteomgang stod det 17-14 til hjemmelaget. Byåsen med aktuelle landslagsspillere som Emilie Hegh Arntzen og Maren Gundersen fant stadig veien frem til mål. En tordentale av trener Gunnar Pettersen i pausen hjalp til de grader. I 2 omgang var det aldri tvil. Sakura Hauge fortsatte sitt fantastiske målvaktsspill og Annette Jensen + Tonje Refsnes herjet med Byåsen sitt forsvar. Sluttresultat 31-23! Og for et PUBLIKUM og STEMNING i Aquarama! Hele 1672 hadde møtt opp for å støtte hjemmelaget i rosa!

Neste hjemmekamp er søndag 25.01.2015 kl 18:00 mot sølvjagende Glassverket!
Vipers Kristiansand – Byåsen 17-14 (31-23)

Eliteserien for kvinner, 1672 tilskuere i Aquarama

Vipers:
Sakura Hauge, Thorey Rosa Stefansdottir 5, Tonje Haugjord Refsnes 8, Sanne Bak Pedersen 3, Jessy Kramer 6, Susann Iren Hall 1, Vilde Kaurin Jonassen, Karin Wiegelt, Lynn Knippenborg, Elisabeth Benestad Rosenvold, Siri Aaserud, Annette Jensen 7, Katrine Høyland, Thea Emilie Berg 1.

Toppscorer Byåsen: Ida Marie Nagelhus Hernes 8.

Dommere:Carina Marie Brataas og Jannicke Kirkelund.

Fotograf: Terje Refsnes
Fotograf: Terje Refsnes