Vipers ute av sluttspillet

– Vi slår Larvik i totalt tre av fire omganger, så hadde vi spilt slik som i den andre omgangen i den første, kunne dette blitt ordentlig spennende, sier Pettersen til FVN

Skrevet av Morten Løvø

Vi må konstatere at Vipers er ute av sluttspillet etter at Larvik vant siste semifinale 31-18 på hjemmebane. Er det så noe positivt vi kan ta med oss hjem fra Larvik? Svaret er ja. Det er MYE å ta med seg hjem: For det første vinner vi andre omgang, og scorer flere mål enn Larvik. For det andre må Larvik spille med utelukkende landslagsspillere for å hindre oss i å ta innpå. Vi har sagt vi skal utfordre Larvik. Det har vi vist til gagns at vi mener alvorlig. Det skal et landslag til på parketten i kveld for å stoppe oss. Og vi er bare såvidt begynt.

 

KAMPFAKTA:

Larvik 31–18 Vipers (21-7)

Sammenlagt 56-49

Andre semifinale i sluttspillet, 1500 tilskuere i Arena Larvik

Vipers: Sakura Hauge, Thorey Rosa Stefansdottir 3, Tonje Haugjord Refsnes, Jessy Kramer 1, Susann Iren Hall 1, Karin Weigelt 1, Vilde Kaurin Jonassen 5, Kristine Lunde-Borgersen 1, Lynn Knippenborg 5, Elisabeth Benestad Rosenvold, Siri Aaserud, Hanne Andve, Annette Jensen 1, Thea Emilie Berg.

Toppscorer Larvik: Nora Mørk, 8.

Dommere: Eskil Braseth og Leif Andre Sundet.

Utvisninger: Vipers: 4 x 2 min. Larvik: 1 x 2 min.