Vipers ute av sluttspillet – Vipers

Vipers ute av sluttspillet

- Vi slår Larvik i totalt tre av fire omganger, så hadde vi spilt slik som i den andre omgangen i den første, kunne dette blitt ordentlig spennende, sier Pettersen til FVN

Vi må konstatere at Vipers er ute av sluttspillet etter at Larvik vant siste semifinale 31-18 på hjemmebane. Er det så noe positivt vi kan ta med oss hjem fra Larvik? Svaret er ja. Det er MYE å ta med seg hjem: For det første vinner vi andre omgang, og scorer flere mål enn Larvik. For det andre må Larvik spille med utelukkende landslagsspillere for å hindre oss i å ta innpå. Vi har sagt vi skal utfordre Larvik. Det har vi vist til gagns at vi mener alvorlig. Det skal et landslag til på parketten i kveld for å stoppe oss. Og vi er bare såvidt begynt.

 

KAMPFAKTA:

Larvik 31–18 Vipers (21-7)

Sammenlagt 56-49

Andre semifinale i sluttspillet, 1500 tilskuere i Arena Larvik

Vipers: Sakura Hauge, Thorey Rosa Stefansdottir 3, Tonje Haugjord Refsnes, Jessy Kramer 1, Susann Iren Hall 1, Karin Weigelt 1, Vilde Kaurin Jonassen 5, Kristine Lunde-Borgersen 1, Lynn Knippenborg 5, Elisabeth Benestad Rosenvold, Siri Aaserud, Hanne Andve, Annette Jensen 1, Thea Emilie Berg.

Toppscorer Larvik: Nora Mørk, 8.

Dommere: Eskil Braseth og Leif Andre Sundet.

Utvisninger: Vipers: 4 x 2 min. Larvik: 1 x 2 min.