Flere Vipers jenter bidro på Blå Marked – Vipers
Foto: Ivar Eidsaa

Flere Vipers jenter bidro på Blå Marked

Vipers-jentene gjorde en kjempejobb under det årlige markedet til Blå Kors

Av Ivar Eidsaa, Blå Kors

Våre dyktige håndballjenter er virkelig i skuddet om dagen. Etter to flotte kamper mot Larvik hvor jentene likegodt gikk bort og slo Norges og Europas beste lag de siste sesongene, lot jenten håndballen ligge lørdag.
I stedet hadde jentene takket ja til å bidra under Blå Kors-markedet. De betjente flere av bodene, de var med under ansiktsmalingen, og de skrev en lang rekke autografer. Kristine Lunde-Borgersen, Thea Emile Berg, Vilde Kaurin, Jonassen, Tonje Refsnes, Annick Lipman og Sakura Hauge, på bildet sammen med Blå Kors Kristiansands egen Olav, kan stå som flotte representanter for byens flotte håndballjenter.

Vi takker så mye for innsatsen!