Kristine Lunde Borgersen blir en del av trenerteamet! – Vipers

Kristine Lunde Borgersen blir en del av trenerteamet!

35-åringen fra Hånes gir seg med en imponerende merittliste!

- Jeg kunne tatt ett år til som spiller, men jeg føler at tiden er inne for å gjøre noe annet. Jeg føler meg veldig privilegert som har fått oppleve så mye. Jeg har hatt en fantastisk karriere, sier tobarnsmoren til FVN!

Lunde-Borgersen vil få en rolle som assistenttrener med et særskilt ansvar for å følge opp enkeltspillere slik at flere kan nyte godt av hennes lange erfaring som spiller på både klubb- og landslag. Vipers Kristiansand er sterk i troen på at det er strategisk riktig å sette inn ekstra ressurser for å utvikle toppspillere på Sørlandet. Dette er et viktig ledd i arbeidet med å bli et stabilt topplag i Norge

Vipers Kristiansand takker Kristine for en utrolig innsats for klubben som spiller og ønsker henne lykke til i den nye rollen som assistenttrener/spillerutvikler!

Les mer på
FVN.no
KRS247.no