Sommerintervjuet: Ulrika Olsson – Vipers

Sommerintervjuet: Ulrika Olsson

Bli bedre kjent med Vipers nye svenske spiller!

Alder: 24

Posisjon: Venstre Bakspiller

Nasjonalitet: Svensk

Favorittspiller: Har ingen favoritt

Favorittmat: Sushi og reker

Favorittfilm: Forrest Gump

Slapper helst av med på fritiden: Ta en kaffe med venner

Kan ikke leve uten: Telefonen min

 

Hvilke klubber har du spilt i før du kom til Vipers?

Tumba, Skuru og Sporvägen før jeg kom til Vipers.

Hva er ditt inntrykk av laget?

Jeg synes jentene er fantastisk artige å være sammen med. De er seriøse og ambisiøse, og har ganske stor variasjon i spillertyper. Det er spennende.

Hva er ditt inntrykk av trener Gunnar Pettersen?

Jeg har forstått at Gunnar er veldig kjent i Norge, men i Sverige er han nok ikke like kjent. Personlig visste jeg ikke så mye om han før jeg kom til Kristiansand. Inntrykket mitt i dag er at han har mye erfaring og er ”lugn” og metodisk i sin væremåte, selv om jeg har hørt at det ikke alltid er like ”lugnt” når det drar seg til.

Hva synes du om Kristiansand?

Jeg var så heldig å flytte hit på sommeren. Byen har mye sol og badeliv, med kort vei til natur og opplevelser. Den er jo mindre enn Stockholm, for å si det som det er. Jeg er positivt overrasket over jentenes evne til å finne på ting sammen, og det gjør at man også opplever byen på en fin måte.

Hvilke forventninger har du til deg selv og laget kommende sesong?

For laget sin del synes jeg det er litt vanskelig å ha for mange forventinger før jeg har spilt i ligaen selv. Jeg kjenner ikke de norske lagene veldig godt, men samtidig vet jeg at klubben har høye ambisjoner og ønsker seg medaljeplass. Jeg håper vi klarer å innfri forventingene. For min egen del er det også litt vanskelig å si hvordan jeg kommer ut før det er spilt en eneste kamp, men jeg kjenner at ting stemmer og jeg er rolig på hvordan det ser ut. Det tror jeg er en viktig forutsetning for at jeg skal kunne få en god sesong.

Vipers hadde størst publikumsøkning forrige sesong. Er det noe du vil si til publikum foran kommende sesong?

Jeg kommer til Vipers fra en Stockholmsklubb som ikke hadde så stort publikum, men de gjorde mye av seg de som var der. Det publikum må vite er at de alltid er den åttende spilleren. Det er nesten sånn at de også har muligheten til å avgjøre kamper. Det har alt å si for oss at de stiller opp, og støtter oss gjennom sesongen. Kom på kamp og hjelp oss frem!