Sommerintervjuet: Mathilde Kristensen – Vipers

Sommerintervjuet: Mathilde Kristensen

Bli bedre kjent med vår nye danske linjespiller!

Alder: 22

Posisjon: Linjespiller

Nasjonalitet: Dansk

Favorittspiller: Heidi Løke

Favorittmat: Gode danske frikadeller

Favorittfilm: The Intouchables

Slapper helst av med på fritiden: En kopp te og en god film

Kan ikke leve uten: Kalenderen min. Jeg skriver ned ALT!

Hvilke klubber har du spilt i før du kom til Vipers?

Jeg var først i Skive i to år fra jeg var 13 til jeg var 14. Deretter var det Viborg noen år før jeg dro tilbake til Skive. Jeg kom til Vipers derfra.

Hva er ditt inntrykk av laget?

Jeg har fått et supergodt inntrykk av laget. Jeg er blitt tatt fantastisk imot. Ikke bare av de andre jentene, men også av apparatet rundt klubben. Jeg har fått etablert meg i Kristiansand, og har fått mye på plass. Det er ganske mange ting som skal ordnes når man flytter over landegrenser, og klubben stiller alltid opp dersom det er noe jeg står fast på. På treningen kommer jentene for å gi alt, og det er en herlig intensitet over det som skjer. Jeg er så glad for at jeg slo til på tilbudet om å komme til Vipers!

Hva er ditt inntrykk av trener Gunnar Pettersen?

Jeg visste at Gunnar har et navn i norsk håndball, og at han har vært landslagstrener, men ut over det visste jeg egentlig ikke så mye. Jeg synes treningene går fint, og at vi kommuniserer bra sammen. Jeg har nok vært her litt for kort til å vurdere ham veldig detaljert, men jeg gleder meg til å oppleve både Gunnar og laget i kampsituasjon.

Hva synes du om Kristiansand?

En ”dejlig” by som byr på både strand, sjø, skog og natur bare minutter fra sentrum. Jeg gleder meg til å tilbringe mer tid her, og lære byen bedre å kjenne!

Hvilke forventninger har du til deg selv og laget kommende sesong?

Jeg synes vi er et godt lag, og håper vi kan innfri klubbens ambisjoner. Jeg kjenner ikke norsk liga godt nok ennå til å vurdere Vipers mot de andre, men håper vi skal være med i medaljekampen. For min egen del håper jeg på en sentral rolle på laget i begge ender av banen. Jeg vil gjøre alt for at jeg kan få den tilliten. Det er alltid en utfordring når man kommer til et nytt lag, og jeg er helt avhengig av at mine medspillere passer ballen til meg. På grunn av det er mitt viktigste personlige fokus akkurat nå å etablere et godt samspill med de andre jentene på laget.

Vipers hadde størst publikumsøkning forrige sesong. Er det noe du vil si til publikum foran kommende sesong?

Publikum har alt å si for hvordan vi presterer på hjemmebane. Skal vi skape resultater kommende sesong er vi helt avhengige av å ha publikum med. Jeg håper de fortsatt vil støtte opp om laget, og bidra til å lage fest på hver hjemmekamp!