Sommerintervjuet: Mona Bruskeland – Vipers

Sommerintervjuet: Mona Bruskeland

Bli bedre kjent med en hjemvendt sørlending!

Alder: 24

Posisjon: Bakspiller

Nasjonalitet: Norsk

Favorittspiller: Regina Gulbrandsen

Favorittmat: Veldig glad i all mat. Kan gjerne være litt sterkt.

Favorittfilm: The intouchables (flere av jentene har sett denne sammen)

Slapper helst av med på fritiden: Venner. Helst noe helt annet enn håndball.

Kan ikke leve uten: Kaffe

 

Hvilke klubber har du spilt i før du kom til Vipers?

Skrim, Utleira og AK-28.

Hva er ditt inntrykk av laget?

Det er veldig hyggelige jenter og mange gode spillere. Jeg tror det kan bli veldig bra. Vi har mange gode individuelle spillere også, og det styrker kollektivet. Det fører til økt konkurranse på trening og om plassene på laget selvsagt.

Hva er ditt inntrykk av trener Gunnar Pettersen?

Gunnar er en mann med peiling på håndball! Det hadde jeg jo også forventet at han hadde, så han innfrir på det. Det er en hyggelig mann, og jeg vet jo han også kan ha temperament. Synes ikke jeg har sett så mye til det ennå, men forventer at det dukker opp etter hvert.

Hva liker du best med Kristiansand?

Jeg er jo født i Kristiansand og har også vokst opp her. Det jeg liker aller best er at jeg har familie og venner rundt meg som jeg har savnet de årene jeg har bodd ute. Det er deilig at byen ikke er større enn at man kan sykle nærmest uansett hvor man skal, og at alt er ganske lett tilgjengelig. Favorittstedet mitt i byen er Bertes, men kanskje helst på sommeren da…

Hvilke forventninger har du til deg selv og laget kommende sesong?

Til meg selv har jeg en forventning om at jeg gir alt uansett. Også uavhengig av hvordan jeg blir brukt og hvor mye spilletid jeg får. Det er et lag, og alle må bidra til at laget presterer best mulig. Når det gjelder selve laget forventer jeg at vi blir bedre og bedre jo mer samspilte vi blir, og at vi går inn i alle kamper med troen på å vinne.

Vipers hadde størst publikumsøkning forrige sesong. Er det noe du vil si til publikum foran kommende sesong?

Jeg håper alle de som støttet oss i fjor kommer igjen, og at de tar med seg enda flere. Det er så viktig på hjemmebane å ha publikum i ryggen. Det gir et ekstra løft å vite at man har støtte fra så mange. Kom på kamp. Vi skal gi av oss selv og gjøre det verdt turen!