Sommerintervjuet: Martine Rønning – Vipers

Sommerintervjuet: Martine Rønning

Bli bedre kjent med Martine fra Vågsbygd!

Alder: 19

Posisjon: Venstre Bakspiller

Nasjonalitet: Norsk

Favorittspiller: Har ingen favoritt

Favorittmat: Taco

Favorittfilm: The Holiday

Slapper helst av med på fritiden: Tv og serier

Kan ikke leve uten: Sjokolade

 

Hvilke klubber har du spilt i før du kom til Vipers?

Våg.

Hva er ditt inntrykk av laget?

Det er et godt lag som jeg trente mye med i fjor. Laget har mange sosiale egenskaper. Jentene er flinke til å støtte hverandre og gi gode tilbakemeldinger som jeg kan bruke i min egen utvikling.

Hva er ditt inntrykk av trener Gunnar Pettersen?

Jeg synes Gunnar er en god trener som også gir gode tilbakemeldinger. Han er veldig seriøs og man merker at han vil det beste for laget. Alt i alt en veldig god trener.

Hva liker du best med Kristiansand?

Det er jo sommerbyen! Akkurat i år har det ikke vært så mye sommer, men det gjør ikke noe for jeg har jobbet litt og vært på ferie andre steder. Det er vanskelig å trekke frem ting om sin egen by, men jeg trives godt her.

Hvilke forventninger har du til deg selv og laget kommende sesong?

Om meg selv forventer jeg at jeg klarer å utvikle meg og ta nye steg. Jeg er ung ennå, og har forhåpentligvis mange gode år som spiller foran meg. Når det gjelder laget har vi ikke snakket så konkret om målene, men vi ønsker selvsagt å gjøre det så godt som mulig. Jeg tenker at en bedre plassering enn forrige sesong i alle fall må være et mål.

Vipers hadde størst publikumsøkning forrige sesong. Er det noe du vil si til publikum foran kommende sesong?

Jeg har jo ennå til gode å være på parketten for Vipers, men jeg har jo vært publikum selv mange ganger. Det er et veldig adrenalinkick når det koker på tribunen og det er ingen tvil om at det hjelper laget. Jeg håper publikum fortsetter med å støtte opp, og kommer på både viktige og mindre viktige kamper.