Vipers er i gang! Og det til de grader… – Vipers

Vipers er i gang! Og det til de grader…

Rælingen utklasset 40 – 19 hjemme i Aquarama søndag 13 sept!

Høstens første hjemmekamp ble spilt på årets første skikkelige høstdag, og kanskje årets mest regntunge dag. Så i forkant av kampen var et usikkerhetsmoment om så mange som tusen tilskuere ville våge seg ut i uværet. Og årets første gjester var nyopprykkede Rælingen. I serieåpningen vant Rælingen 26-23 over Nordstrand, mens jentene våre vant 28-25 i en bortekamp mot nyopprykkede Molde. Så da var et annet usikkerhetsmoment om vi ville få en like jevn kamp som den vi så mot Molde.

Heldigvis ble begge usikkerhetsmomentene raskt feid til sides. Hele 1479 tilskuere hadde tatt turen til et dermed velfylt Aquarama. Og etter få minutter viste Vipers-jentene at de mente alvor med medaljeambisjonene. Ti minutter spilt, og en fin hjemmeledelse, 8-2.

Men som vi har sett før, så trenger ikke en pangstart å resultere i full overkjøring. Rælingen beit seg fast, og hang på omgangen ut. Så da pausesignalet lød, viste resultattavlen 15-10. Håndballfesten vi alle forventet etter de første ti minuttene, var litt mer kaffeselskap enn Palmesus.

Men så er det disse pausene da. Hvor spillere og trenere i garderoben kan snakke sammen, diskutere, hyle og kjefte. Ikke vet vi hva som ble sagt, men resultat, det gav det! For Vipers-laget vi fikk se i andreomgang, det var Palmesus! Det var lek. Det var moro. Det var pasninger bak ryggen. Det var en Sakura Hauge i målet som hadde en redningsprosent på 57 %! Og det var Elisabeth Benestad Rosenvold, 19-åringen som kom inn og reddet straffe. Det var fest! Og når man først er i det humøret, kan det være vanskelig å stoppe. I dag var det såpass vanskelig, at jentene våre ikke gav seg før det sto 40-19!! Da var det dommerne som blåste av kampen etter to ganger tretti minutt. Jentene kunne nok gjerne ha spilt videre. Så mye gnistret det av dem. Uansett er det nå tabelltopp etter to serierunder. Neste søndag venter nok et nyopprykket lag. Da er det bortekamp mot Sola. For gjestene fra Rælingen, var vel eneste lyspunktet at Christina O’Sullivan hadde gebursdag.