Malco – Vipers

Malco

Når kvalitet teller

Malco AS leverer alle typer tjenester innen malerarbeider, gulvlegging samt membran og taktekkingsarbeider (Derbitak Malco AS). Vi er stolte av å bygge videre på den tradisjon og erfaring som har vært vårt varemerke i over 70 år. Det gjør at du som kunde får en trygg og pålitelig leverandør med lang erfaring.
Vi utfører allsidige malertjenester på større nybygg, boliger og rehabilitering/oppussing av private, næring- og offentlige bygg. Vi har også flere rammeavtaler med private- og offentlige aktører samt forsikringsselskaper.

Malco har også en egen gulvavdeling som leverer og legger alle typer vinylbelegg, våtrom, tepper og designgulv. Vi utfører også flyt- og gulvsparkling.

Malco AS er et malermesterfirma, StartBANK-godkjent, opplæringsbedrift samt at vi er Miljøfyrtårnsertifisert.

Derbitak Malco AS har siden 1980 tekket mer enn 1 million m2 tak. Vi har spesialisert oss på tekking av flate tak/skråtak, takisolering samt membrantekking av terrasser, kulverter og parkeringsdekker. Derbitak Malco AS utfører taktekking med Derbigum.

Ta kontakt og vi garanterer en ryddig, seriøs og kvalitetsmessig utførelse.

SJEKK VÅR HJEMMESIDE WWW.MALCO.NO