Vipers snudde kampen i 2 omg – Vipers

Vipers snudde kampen i 2 omg

mot Oppsal og vant med sifrene 30-23

Vipers gjorde en svak første omgang i søndagens kamp mot Oppsal.
Omgangen ble preget av lite taklinger som gjorde at bortelaget kunne gå til pause med en 15-13 ledelse.
Så må det blitt sagt noe klokt i garderoben. For Vipers jentene kom ut på banen med ny glød og et helt annet forsvarsspill.
Oppsal jentene begynte å stresse, ta tidlige og dårlige avgjørelser. Vipers hentet inn ledelsen til 18-18. Derfra og ut var det hjemmelaget som styrte kampen.

– Det var utrolig. Så fantastisk skjønt, jubler Ulrika Olsson til FVN etter kampen.
Ulrika ble kampens store spiller med elleve mål, etter seier nummer fire i serien for Vipers.

Nå venter to uker uten kampaktivitet. Neste er borte mot Skrim den 18 oktober.

Vipers-Oppsal 30-23 (13-15)