Vipers ønsker CarShine velkommen – Vipers

Vipers ønsker CarShine velkommen

i B2B nettverket!

Velkommen til Sørlandets største og mest moderne senter for bilpleie.

Hvert år ruller over 6 000 biler ut av våre lokaler med fornøyde eiere bak rattet. 30 års erfaring og spesialkompetanse innen alle aspekter ved bilpleie, har gjort oss til et populært valg for den som er glad i bil. CarShine ble etablert i 1996 av Jan Petter Hannaas, som har vært i bilbransjen siden 1977. Hos oss kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender.

I 2009 flyttet vi inn i ett av Norges største bilpleielokaler. På våre 1150 m2 i Sørlandsparken, tilbyr vi nye og eldre biler alt fra bilpleie i luksusklassen til en liten finish før veien kaller på ny. Ingen jobb er for liten, ingen jobb for stor. Vår kvalifiserte stab er glad i bil, og utfører hvert oppdrag deretter.

Mannen i gata er viktig for oss i CarShine. Det samme er bilforhandlere. Dette er kundemassen vår. Vi opplever at bedrifter og privatpersoner ofte vender tilbake til oss. Tungvekteren Bay Auto har sendt sine biler til oss for pleie siden 1990. Det ser vi på som en tillitserklæring.

– Ønsker du å gi din bil et løft håper vi du ruller innom. Vi skal gjøre vårt ytterste for å gjøre deg og din bil fornøyd.

Velkommen til Sørlandets største og mest moderne senter for bilpleie.

Kontakt oss på telefon: 417 43 000 eller på e-post: firmapost@carshine.no