Et meget bittert 1 måls tap i Bergen! – Vipers

Et meget bittert 1 måls tap i Bergen!

Tertnes ble akkurat litt for sterke og Tonje kåret til banens beste Vipers spiller!

Hjemmelaget åpnet best i Vipers siste Grundigliga kamp for året. Nylig utatte VM spiller Stine Skogrand viste at hun kan bli nyttig for Norge. Etter 7 spilte minutter er stillingen 6-3 og nevnte Skogrand har laget 4 av de. Men Vipers rister av seg en litt dårlig start og etter halvspilt 1 omgang står det 9-9 på måltavlen. Resten av omgangen tilhører Vipers med flere gode aksjoner både i angrep, forsvar og målvakt. Banens beste Vipers spiller Tonje Refsnes legger på til 16-13 rett før lagene går til pause.

Den andre omgangen blir preget av tekniske feil og redninger av en god Marie Davidsen i Tertnes målet. Etter 10 spillte min står det 18-18.
Men jentene fra Kristiansand gir Tertnes uansett kamp helt til døren. Med 3 min igjen utligner Vilde Jonassen til 24-24, men så får Karin Weigelt en 2 min utvisning som gjør at Vipers må spille med en spiller mindre resten av kampen. Lygren scorer Tertnes sitt mål nummer 25 og dermed ender kampen med et bittert 1 måls tap!

Neste kamp er allerede lørdag førstkommende med kampstart kl 16:00 i Aquarama!
Da er det klart for returoppgjør mot Halden i CupWinnersCup. Første oppgjør endte med en 22-20 seier til Vipers.

Billetter til den kampen kjøper du enklest HER!

Fakta: Tertnes-Vipers 25–24 (13–16)

9. serierunde i Haukelandshallen

Vipers: Lynn Knippenborg 5, Karin Weigelt 4, Tonje Refsnes 4, Mathilde Kristensen 3, Vilde Kaurin Jonassen 2, Ulrika Olsson 2, Jessy Kramer 2, Marta Tomac 1, Mona Bruskeland 1, Susann Iren Hall, Karoline Olsen, Sakura Hauge og Annick Lipman

Toppscorer Tertnes: Stine Skogrand 9

Utvisninger: Tertnes: 4×2 min. Vipers: 4×2 min.