En meget viktig og solid seier borte mot Halden! – Vipers

En meget viktig og solid seier borte mot Halden!

Begge poengene med hjem til Sørlandet!

Halden åpnet 1 omgangen med en offensiv forsvarsvariant kalt 3-2-1. Det gjorde Vipers spillerne litt usikre i første delen av bortekampen denne onsdagen. Hjemmelaget ledet ved flere tilfeller med 2-3 mål men Vipers hang bra med inn mot pause og utlignet rett før signalet gikk.

Lagene fulgte hverandre tett også store deler av 2 omgang men ved ca 15 minutter igjen av kampen tok Vipers mer og mer over kampen. Og med 5 minutter igjen å spille ledet bortelaget med 29-24. Da sluttsignalet gikk kun glade Vipers jenter juble for 2 poeng etter en kamp som endte 32-26!

Nå venter det polske laget MKS Selgros Lublin førstkommende lørdag kl 18:00 i Aquarama!