To poeng med hjem til Sørlandet! – Vipers

To poeng med hjem til Sørlandet!

Vipers henger med i toppen etter 28-21-seier borte mot Rælingen.
– Det tar litt tid før vi kommer i gang. Det er et av de dårligere lagene på tabellen, og det er vanskelig å holde konsentrasjonen oppe. Vi gjør en god kamp etter hvert og står bra i forsvar, sier Vilde Kaurin Jonassen til fvn etter kampen.

Rælingen-Vipers 21-28 (10-14)

150 tilskuere i Marikollhallen

Vipers: Vilde Kaurin Jonassen 7, Tonje Refsnes 5, Ulrika Olsson 4, Marta Tomac 3, Karin Weigelt 3, Lynn Knippenborg 2, Susann Iren Hall 2, Mathilde Kristensen 1, Mona Bruskeland 1, Hanne Andve, Jessy Kramer, Sakura Hauge, Elisabeth Rosenvold og Annick Lipman.

Toppscorer Rælingen: Karoline Strømberg 6.

Utvisninger: Rælingen: 3 x 2 minutter, Vipers 2 x 2 minutter.

Dommere: Øistein Pettersen, Stig Andre Hansen.