Reklamestasjonen har signert ny avtale! – Vipers

Reklamestasjonen har signert ny avtale!

Bilde: Terje Ellingsen, Terje Marcussen, Bente Martinsen

« Vi er meget godt fornøyd med Vipers og nettverket rundt klubben. Dette er en klubb som vil mye og som også har fått til mye de årene vi har vært sponsor. Det er med stor glede at vi nå går enda tyngre inn som sponsor de neste årene. Vi ønsker å være en del av Vipers og det dem skal skape i årene som kommer, sier Bente Martinsen og Terje Ellingsen i Reklamestasjonen til vipers.no».

« Vi er svært glade for at Reklamestasjonen vil bruke oss i det videre nettverksarbeidet og vil gjøre hva vi kan for å tilføre selskapet enda flere kunder. Vi i Vipers elsker vinn vinn situasjoner og det blir det slik vi arbeider med Reklamestasjonen sier salgsjef Jan Erik Kittelsen og daglig leder Terje Marcussen».