Tap hjemme mot Byåsen! – Vipers

Tap hjemme mot Byåsen!

– Det var vel den dårligste kampen i forsvar vi har gjort mens jeg er her. Det er mer eller mindre kollaps bakover mot et velspillende Byåsen, sier trener Gunnar Pettersen skuffet til FVN etter kampen

Stillingen til pause var 11-15 til gjestene fra Trondheim. En ledelse de økte utover kampen, uten å bli særlig truet av Vipers. Vertene kom aldri nærmere enn fem mål.

– Bakover blir vi rundlurt på alle plasser, vi blir stående for flatt og er ikke nøye nok med strekspiller. Det meste fungerer ikke. Plutselig detter vi ut av konseptet vårt, det overrasker meg. Plutselig gjør vi helt nye ting uten å kommunisere, fortsetter Pettersen.

Sakura Hauge ble kåret til banens beste Vipers spiller!

 Vipers-Byåsen 24-31 (11-15)

1809 tilskuere i Aquarama.

Vipers: Jessy Kramer 7, Lynn Knippenborg 5, Ulrika Olsson, Mathilde Kristensen 2, Vilde Kaurin Jonassen 2, Karin Weigelt 2, Hanne Andve, Marta Tomac, Susann Iren Hall, Mona Bruskeland, Tonje Haugjord Refsnes, Sakura Hauge og Annick Lipman.

Toppscorer Byåsen: Marie Henriksen 9.

Utvisninger: Vipers: 1×2 minutter. Byåsen: 1×2 minutter.