Glassverket ble for sterke i Drammenshallen! – Vipers

Glassverket ble for sterke i Drammenshallen!

Vipers tapte 30-22 onsdag ettermiddag!

Vipers åpnet katastrofalt, og brukte lang tid på å spille seg inn i kampen. Kristiansand-jentene holdt på å ta igjen Glassverket etter drøye 20 minutter. Mathilde Kristensen fikk to skudd-muligheter og kunne satt inn 12-10, men bommet. Andre veien økte Glassverket og dro i fra. Til pause ledet drammenserne 15-9.

-Vi kommer imponerende inn i det i 2 omgang, og er bare tre bak før vi begynner å gjøre elementære feil bakover. Glassverket er så gode at da kjører de over oss da, forteller Pettersen til fvn etter kampen.

Kampen ender til slutt 30-22!

Glassverket-Vipers 30-22 (15-9)

600 tilskuere i Drammenshallen

Vipers: Lynn Knippenborg 8, Tonje Refsnes 4, Marta Tomac 4, Mathilde Kristensen 4, Vilde Kaurin Jonassen 1, Karin Weigelt 1, Hanne Andve, Karoline Olsen, Jessy Kramer, Susann Iren Hall, Elisabeth Rosenvold, Ulrika Olsson og Mona Bruskeland.

Toppscorer Glassverket: Kari Brattset 6.

Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Magnus Muri Nygren

Utvisninger: Vipers: 1×2 min. Glassverket: 2×2 min.