Det ble tap mot et av verdens beste klubblag – Vipers

Det ble tap mot et av verdens beste klubblag

Drømmen om å rekonstruere håndball-sjokket fra mai – da Vipers slo Larvik 31-25 i sluttspillet – falt fort fra tankene til de 2200 fremmøte tilskuerne. Larvik har ikke tapt en kamp siden april 2001, 28-22 mot Nordstrand, og tråkket ikke feil i Aquarama denne onsdagen.

Elisabeth Benestad Rosenvold kåret til banens beste Vipers spiller.

Ny publikumsrekord i Aquarama med 2200 tilskuere!

Vipers: Lynn Knippenborg 4, Ulrika Olsson 3, Mathilde Kristensen 3, Vilde Kaurin Jonassen 2, Karin Weigelt 2, Jessy Kramer 2, Tonje Refsnes 1, Susann Iren Hall 1, Marta Tomac, Lina Jensen, Anne Charlotte Benestad Rosenvold, Mona Bruskeland, Hanne Andve, Elisabeth Rosenvold, Sakura Hauge.

Toppscorer Larvik: Nora Mørk 9

Dommere: Lars Jørum og Håvard Kleven

Utvisninger: Vipers: 2 x2 min. Larvik: Ingen.