Vipers og Akademiet inngår et tettere samarbeid! – Vipers

Vipers og Akademiet inngår et tettere samarbeid!

Vipers har i to år hatt et godt samarbeid Med Akademiet videregående skole i Kristiansand. Elevene fra Akademiets medielinje har hatt ansvar for storskjermproduksjonene på våre hjemmekamper i Aquarama. Dette har blant annet vært en medvirkende årsak til at vi i forrige sesong ble kåret til landets beste arrangør.

Vårt samarbeid med Akademiet ble i høst utvidet i forbindelse med at Akademiet startet opp en linje innen Studiespesialisering med Toppidrett. Vår hovedtrener Gunnar Pettersen har sammen med Morten Løve vært Akademiets hovedtrenere på skolens toppidrettstilbud innen håndball. Tre ganger i uka har de ledet Akademiets håndballelever mot nye mål innen idretten sin. ”Flere av spillerne på skolen har hatt en god sportslig utvikling og vi ser tydelig at våre elever blir godt fulgt opp både rent håndballteknisk og utvikler riktig mentalitet for topphåndball.” – sier Akademiets sportsjef Johan Holte.

På bakgrunn av de gode sportslige resultatene fra vårt samarbeidet har vi nå knyttet enda tettere bånd til Akademiets Toppidrettslinje. Vi har som mål å etablere det beste utviklingsmiljøet for håndballspillere i Norge og på bakgrunn av dette forsøke å tiltrekke oss unge talenter fra hele landet.

Fra høsten 2016 vil Kenneth Gabrielsen sammen med Morten Løve være ansvarlig for skolens håndball økter. Elevene på skolen vi også få mulighet til å hospitere inn på Vipers sine treninger, samt at Vipers sine spillere vil få muligheten til å delta på treningene som avholdes i regi av skolen.

Akademiet har egen mental trener samt eget medisinsk apparat tilgjengelig slik at alt ligger til rette for å utvikle morgendagens utøvere sammen med Vipers.