Kjempekamp borte mot Byåsen – Vipers

Kjempekamp borte mot Byåsen

endte med poengdeling!

Det hele startet bra. Vipers tok en tidlig ledelse og holdt den lenge. Lagene vekslet på å score, der Vipers holdt en tomålsledelse. Et par minutter før pause utlignet derimot Byåsen, som gjorde at det sto 11-11 til pause.

Vipers trengte to poeng. Med Marta Tomac i føringen spilte Vipers glitrende i angrep og forsvar, og fikk tidlig en 13-17 ledelse. Så tok Byåsen timeout, og kom igjen inn i kampen.

På stillingen 24-24 tok Kristiansandlaget timeout med kun 30 sekunder igjen på klokken, og ville spille sju mot seks for å få den livsviktige scoringen.
Uten målvakt skulle Vipers starte angrepet, men en feilpasning gjorde at Byåsen fikk skyte mot åpent mål.
Ballen gikk via stolpen og ut igjen, og da gikk sluttsignalet.

Dermed endte oppgjøret 24-24 og Marta ble kåret til banens beste Vipers spiller!

Nå venter landslagsoppdrag for mange av spillerene og neste hjemmekamp er 30 mars hjemme mot Tertnes!