Halden beseiret i AQ med sifrene 28-22! – Vipers

Halden beseiret i AQ med sifrene 28-22!

Dermed 4 plass i Grundigligaen!

Det var kun hjemmelaget som hadde noe å spille for i onsdagens kamp. Halden fikk 7 plassen uansett hvordan resultatet ble. Vertene åpnet best og styrte hele 1 omgang.
Strålende forsvars og målvaktsspill gjorde at Vipers kunne gå til pause med 14 – 8 ledelse.

2 omgang bar preg av et Halden lag som aldri ga opp. De kom offensivt til verks i forsvar, noe som stresset hjemmelaget noe. Men ledelsen og seieren var aldri truet og kampen endte til slutt med 28-22 seier til Vipers. Det betyr at laget tar en 4 plass i årets Grundigliga!

Nå venter kvartfinale i sluttspillet mot Tertnes. Bortekamp den 20.04 og hjemme i AQ 24.04 kl 18:00!

Vipers – Halden 28-22 (14-8)

Eliteserie, Aquarama, 1032 tilskuere

Vipers: Hanne Andve 3, Karin Weigelt 3, Vilde Kaurin Jonassen 1, Ulrika Olsson 6, Marta Tomac 4, Mona Bruskeland, Lynn Knippenborg  2,  Jessy Kramer, Mathilde Kristensen 3, Tonje Refsnes 5, Susann Iren Hall 1, Sakura Hauge, Annick Lipman, Anne Charlotte Benestad Rosenvold.

Utvisninger: Vipers ingen. Halden 2×2 min.

Dommere: Per Olav Peersen og Tor Brede Launes