Sesongen over etter tap for Larvik! – Vipers

Sesongen over etter tap for Larvik!

Laget fra vestfold ble noen hakk for tøffe!

Larvik 31-19 Vipers, 65-38 sammenlagt.

Etter søndagens 19-34 tap sto Vipers foran en så å si umulig utfordring i onsdagens returoppgjør i semifinalen i sluttspillet. Det hjalp heller ikke at Vipers måtte spille uten de sentrale nederlenderne Lynn Knippenborg og  Jessy Kramer som har vært sentrale spillere i år.

Bortelaget hang lenge med Norges beste håndballag. Vipers beste, Tonje Refsnes, scoret tre på rappen fra 9 meter, og det så ut til å bli en jevn kamp i Larvik. Så skrudde  hjemmelaget opp tempoet, og Vipers hang ikke med.

-Prestasjonene er opp og ned. Vi gjør noe positivt og noe negativt. Hovedsakelig er vi for lite aggressive både i angrep og forsvar sier Kikki til FVN etter kampen.

Tonje Refsnes ble kåret til banens beste Vipers spiller!