Babybanden – Vipers

Babybanden

Per 1. oktober 2015 teller Babybanden.no 11 ansatte. Både butikk, lager og administrasjon holder til i Barstølveien 50 i Sørlandsparken i Kristiansand.

Babybanden.no er en nettbutikk og butikk som ble startet høsten 2013 og tilbyr baby- og barneutstyr til konkurransedyktige priser. 

Gründerne Erling, Roy og René Natvig har mellom seg over 65 års erfaring fra bransjen. I 1986 startet de butikken Renés Barnevogner i Kristiansand, som ble drevet i 20 år, de siste årene med butikk også i Arendal. 

Service og kunnskap er to nøkkelbegreper som har vært avgjørende for Babybandens suksess. Det første året ble det omsatt for 8,6 mill. og for 2015 ligger vi an til en omsetningsøkning på 400%. I 2014 ble 50,1% av Babybanden AS kjøpt opp av Komplett Group.

http://www.babybanden.no