Haugen Gruppen – Vipers

Haugen Gruppen

Dagligvarer

Helt siden starten i 1916 har dagligvarer vært viktig for oss. Vår markedsavdeling og landsdekkende salgsapparat med dyktige medarbeidere, bidrar aktivt til å utvikle både varesortiment og internasjonal matkultur til forbrukernes og butikkenes tilfredshet. For uten sterke merkevarer i etablerte varekategorier som Twinings Tea Te, Ryvita og Finn Crisp knekkebrød, Heinz Ketchup og Tabasco Peppersauce m.fl., har vi også som bevisst strategi å utvikle nye varegrupper og trender.

Som eksempler kan nevnes det Indiske- (Pataks), Thailandske- og Asiatiske kjøkken så vel som middelhavsområdet med olivenolje (Ybarra) og balsamico eddik.

Vi tilbyr nyskapning så vel som videreføring av gode mattradisjoner fra hele verden.

Storkjøkken

Haugen-Gruppen Storkjøkken har også egen markedsavdeling og landsdekkende salgsapparat som består av erfarne bransjefolk med utdannelse bl.a. som kokker. Dette har vi bevisst gjort for å kunne snakke kundenes eget språk og bedre kunne veilede innenfor storkjøkkendrift og menyutvikling. Vårt sortiment spenner fra te og sauser til etniske produkter og ferskfrossen pasta.

Vin og Brennevin

Haugen-Gruppen kjøpte i 1995 vinagenturfirmaet T. Storm & Sønner A/S – som i dag heter HG Wine & Spirits, og har siden videreutviklet dette til i dag å være en av de største og beste i bransjen. Vi besøker kunder over hele landet, og alle av alle våre dyktige konsulenter er både kokker og spesialutdannede sommelierer (vin-kelnere). Vi har spesialisert oss på matrelatert drikke, og importerer kjente viner som Santa Carolina, Bollinger Champagne, Hügel, El Coto, Baron de Ley, Gandia, Robert Mondavi,

Kvalitet i alle ledd

Kvalitet har alltid vært grunnleggende for oss, både hva gjelder produkter og medarbeidere. Derfor rekrutterer vi kun godt utdannede medarbeidere med spesialkompetanse innenfor de områder vi arbeider. Hver av våre divisjoner har selvstendige markedsavdelinger hvor produktsjefer/brand managers er ansvarlig for ”sitt” produkt helt fra leverandør til forbruker via våre salgsapparater.

Vi har egne Key Account Managers som betjener de viktigste kundene og egen ”Space-avdeling” til hjelp for både kunder og leverandører. For uten IT og økonomi, har vi en Customer Service avdeling med bl.a. innkjøp og logistikk som ansvarsområde. Sist men ikke minst har vårt nye lager i Vestby en topp motivert stab som organiserer stadig større volum til våre kunder over hele landet. Har du lyst til å bli en av våre nye dyktige medarbeidere? – Send oss i så fall din CV og fortell hva du er god på, så tar vi kontakt når vi har noe som kan passe for deg.

 

http://www.haugen-gruppen.no/startside.aspx