Igland garasjen – Vipers

Igland garasjen

Norges garasjeeventyr begynte i Grimstad høsten 1963. Bilsalget var nettopp blitt fritt, og bilparken begynte å vokse. Samtidig vokste det også frem et behov for å ha en garasje og parkere den nye bilen i. Dette så Nere Igland i Grimstad møbler, som fikk en idé om en prefabrikert elementgarasje, klargjort for nevenyttige selvbyggere.

Den gode ideen viste seg å treffe markedet godt, så godt at møbelproduksjonen ble nedprioritert. I stedet ble det satset for fullt på garasjer, og Grimstad Garasjen ble født. I 1992 ble selskapet delt i to og litt lengre ned i gaten vokste også Igland Garasjen frem. Siden den gang har de to selskapene solgt mer enn 100 000 garasjer over hele landet, og sammen gjort sørlandsbyen Grimstad til Norges garasjeby nr 1.

I 2015 er firmaene igjen samlet under Igland-navnet, og er en del av Igland Garasjen. Samlet erfaring og kunnskap om markedet blir nå brukt til å lage garasjer av god kvalitet til en fornuftig pris. Ved bruk av egenproduserte maskiner og teknologi i store, moderne industrilokaler er resultatet blitt den mest moderne og rasjonelle garasjefabrikken i Skandinavia. Alt til fordel for våre kunder.

For drømmegarasjen, den kommer fortsatt fra Grimstad.

Igland Garasjen har egne forhandlere i Hordaland og Danmark samt en egen nettbutikk hvor du kan kjøpe det du trenger av utstyr til garasjen.

http://garasjer.no