Sørmegleren – Vipers

Sørmegleren

Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 14 avdelinger i Agder-fylkene. Slagordet vårt, Styrken til å nå flere, betyr at vi vil bruke vårt store nettverk til å gjøre din bolig, din fritidseiendom, ditt nybyggprosjekt eller ditt næringslokale så synlig som mulig. For jo flere interessenter, desto større sjanser for å få den beste prisen.

Sørmegleren er eid av Sparebanken Sør og Sørlandet Boligbyggelag. Dette gjør at vi kan formidle gode og helhetlige finansieringsløsninger, samt at vi har spesielt høy kompetanse på borettslag.

Å selge og kjøpe eiendom er blant de største økonomiske transaksjonene man gjør i løpet av livet. Som meglere er vi derfor betrodd et betydelig ansvar; dette ansvaret vil Sørmegleren forvalte på en profesjonell måte, med respekt og ydmykhet, gjennom hele prosessen.

Hvorfor velge Sørmegleren?

• Erfarne og engasjerte meglere
• Stor lokalkunnskap og bredt nettverk
• Eget boligmagasin, Sørmegleren, som distribueres i Aust- og Vest-Agder
• Gode eksponeringsmuligheter på våre 14 avdelingskontorer
• Slagkraftig markedsapparat som gjør din bolig synlig for flere

 

http://sormegleren.no