Treningsleir dag 1 – Vipers

Treningsleir dag 1

Vipers troppen er i disse dager rett utenfor Silkeborg på treningsleir!

Linn J Sulland er fortsatt skadet og er hjemme mens Mona Bruskeland kommer ned Torsdag da hun har hatt jobb de første dagene.

Tirsdagen gikk til reise og stream av landskampen på en PC da vi kom frem på hyttene. Her satt gjengen tett samlet og stemningen var god. MEN vår svenske spiller Ulrika Olsson fikk en tøff start på treningsleiren med en haug av mål i sekken til laget som representer hjemlandet!  Troppen bor på feriecenter på 6-8 manns hytter hvor jentene samarbeider med å lage de fleste måltider!

Onsdagen startet med morgentrening hvor fokuset var på forsvar. Det var en intensiv god økt med mange repitesjoner i de ulike rollene.
Deretter var det egenprodusert lunsj og litt sol på terrassen! Administrasjonen som også er med på tur dro sammen med styreleder Emil og Morten Jørgensen (Vipers venn) til Holstebro for klubbesøk hos Team Tvis. (her spiller tidligere Vipers toppscorer Annette Jensen). Dagen for denne gjengen hadde frem til nå gått i barnepass av Arnor Bjarki (sønn til Thorey) og Oda (datter til Sanne)!

Siste post på programmet var treningskamp mot Silkeborg i Jysk Arena. De manglet noen spillere og Vipers valset over laget fra den hyggelige byen i midtjylland! Til pause stod det 15-22 og sluttresultat 23-36!

Vi kommer tilbake i morgen med ny oppsummering! Da venter blant annet treningskamp mot Viborg!

Målscorere:

Thorey 6
Tonje 6
Jeanett 6
Kari 6
Marta 1
Kristin 1
Ulrika 4
Mathilde 5
Sanne 1