Treningsleir dag 2 – Vipers

Treningsleir dag 2

Ny dag i Danmark med litt mer skyer på himmelen enn i går!

Igjen startet dagen med trening i Voel hallen. Thorey, Kristin og Marta stod over pgr av belastning og dermed måtte den spræge administrasjonssjefen Morten Løvø steppe inn som linjespiller og 2`er i forsvar! Hovedtrener Gabrielsen skrøt flittig av både mottak og taklinger av den tidligere våg og ak28 spilleren!
Økten hadde fokus på systemer i angrep og gang på gang smalt Jeanett, Ulrika og Lina inn ballen i krøsset! Og hvis ikke var det Mathilde og Kari som ekspederte ballen i mål!

Deretter bar det innom Dagli Brugsen for innhandling av forsyninger som Egg (,melk og torskerogn…eller er det fra Campingvogna med Ø Sunde?), bacon, leverpostei, kjeks og havregryn. Administrasjonen dro også i dag på klubbesøk og denne gang var det kveldens motstander Viborg som stod for tur. Merittveggen i Viborg Stadionhall beviste at klubben hadde gjort noe riktig opp igjennom årene (selv om det hadde kostet skjorta). Hele 3 CL pokaler stod i hyllene! Bilder av både vår egene assistenttrener Kikki og søster Katrine var også å finne på veggene blant utallige pokaler! Det ble utvekslet erfaringer fra begge sider av bordet over mye kaffe og småsjokolader (daglig leder Marcussen tok seg av sistnevnte søtsaker)!

Høydepunktet med dagen var selvfølgelig kamp mot Viborg og bare navnet oser kvalitet med flere danske landslagsspillere! Styreleder Emil ble ansatt som kameramann, noe som viste seg å ikke være serlig lurt. Flere av målene fikk den livlige mannen fra Tveit rett og slett ikke med seg!

Kenneth sin evaluering av kampen:

  • Vi møter et meget godt dansk lag. Og med få antall timer samtrening var vi utrolig spent på å møte en slik sterk motstander! Etter meget ruskete første omgang (lå under 14-12) hvor vi ikke er fornøyd med noen av spillets faser (utenom målvaktsspillet av Sakura og Annick som var fantastiske hele kampen med en samlet redningsprosent på 50% ) kunne man likevel ta med seg flere positive aksjoner til pausen.
  • Andre omgang viser vi litt mer vinnervilje i alt av dueller og situasjoner. Vi viser også at vi ønsker å lykkes med de tingene vi jobber med om dagen. Vi er mye mer samlet som et lag på de avgjørelser som blir tatt ute på banen. Alt i alt sakl vi si oss veldig fornøyd med dette og et steg i riktig retning. Vi vinner kampen noe som er meget viktig for oss som lag! I morgen venter en fysisk økt og en økt med sparring mot laget vi slo onsdag Silkeborg!

Viborg – Vipers (14-12) 24-27

Thorey 4
Tonje 3
Jeanett 3
Kari 5
Marta 1
Kristin 4
Sanne 2
Ulrika 3
Annick 1