Treningsleir dag 3 og 4 – Vipers

Treningsleir dag 3 og 4

Da var endelig Vipers troppen tilbake i Kristiansand etter en god og innholdsrik treningsleir i Danmark!

Fredagen var det ingen treningskamp så dagen startet med en styrkeøkt fordelt på to grupper. I den ene økta spurte jentene om det var noen bananer tilgjengelig, og da dukket det plutselig opp en KJEMPE BANAN i treningslokalet! Den hadde to bein og noen solide dansemoooves! Vi sier ikke hvem som var inne i denne kostymen men han har hatt noe med Sørlandschips å gjøre tidligere! 🙂

Administrasjonen (inkludert KJEMPE bananen) hadde også fredag klubbesøk! Denne dagen var turen kommet til vertsklubben Silkeborg-Voel KFUM! Og igjen ble nyttige erfaringer delt over møtebordet, men denne gang var det dårlig med søtsaker!

Håndballøkten var i dag sammen med Silkeborg. Den ble brukt til noe kontring og sparring angrep mot forsvar!
– Helt perfekt økt oppsummerte hovedtrener Kenneth etter trenigen!

Kvelden ble brukt sosialt med bespisning på feriesenteret og håndball/fotball på skjermen! Noen fikk også på seg noen meeget skumle masker som ble brukt til å skremme livet av noen lettskremte vipers jenter! (her er det dessverre ikke kommet inn noen tips på hvem som stod bak)

Lørdag startet med felles frokost og deretter avreise til Aalborg for kamp mot det gamle storlaget. I denne kampen lugget det litt både i forsvar og angrep men det endte til slutt med en solid 35-25 seier! Mathilde Kristensen og Hanne Andve ble toppscorere med 7 mål hver!

Deretter var det tid for shopping på Bilka og for noen bronsefinalen på et dårlig wifi på Burger King!

Nå venter en knallhard uke med mye trening og treningskamper mot Renders kommende helg!

Noen bilder fra kampen fra fotograf Terje Refsnes!