Hennig-Olsen Is er med videre på laget! – Vipers

Hennig-Olsen Is er med videre på laget!

Morten Løvø, Paal Hennig-Olsen, Ulrika Olsson, Trond Erling Kleppe og Tonje Refsnes

Stolt sponsor av Vipers Kristiansand!

Sesongen er snart i gang og Hennig-Olsen Is følger spent med Vipers-gjengen videre mot toppen av norsk damehåndball. Sesongstart ble markert på Scandic Bystrand i Kristiansand fredag 2. september hvor Hennig-Olsen Is var tilstede og serverte iskrem. I NM er Vipers videre til 4 runde og vi i Hennig-Olsen Is følger spent med videre.

Som sponsor er vi stolte av å få være med i partner-poolen til Vipers og gleder oss over engasjementet de skaper hos barn og unge til idretten og de gode øyeblikkene av lykke som stadig blir flere. Fra å være et lokalt sterkt håndballag er Vipers i ferd med å nå toppen av norsk damehåndball!

Lykke til med sesongen!

Siv Kristiansen
Kommunikasjonssjef

 

P1030647