#9 Mathilde Kristensen – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

#9 Mathilde Kristensen

Venlig, hjælpsom, disciplineret!

Navn: Mathilde Kristensen
Alder: 23 år
Draktnr: 9
Tidligere klubber: Viborg HK, Skive FH
Favorittmat: Danske frikadeller 😀
Drømmereisen går til: Maldiverne

Rituale før kamp: Er ikke overtroisk, så har ikke helt faste ritualer. Men på kampdagen liker jeg at slappe af med en bog eller film, gå en tur for at få frisk luft og så hører jeg altid højt musik, mens jeg gør mig klar til kamp!

Tre ord om deg selv: Venlig, hjælpsom, disciplineret

Favorittidrett utenom håndball: Jeg har altid spillet håndbold, men liker at svømme, er dog ikke særlig flink på det 😊

Hvorfor spiller du for Vipers:
Da jeg fik chancen for at spille for Vipers for lidt over et år siden, var jeg egentlig ikke i tvil om, at det var i Vipers jeg skulle spille. Jeg havde kun hørt positive ting om klubben inden jeg kom hertil, og dette er kun blevet bekræftet. Jeg har det veldig bra i klubben og føler Vipers er et bra lag, der fungerer både på og utenfor banen. Ligeledes er det et plus, at klubben har store ambitioner.