Miniblogg fra Jeanett! – Vipers

Miniblogg fra Jeanett!

Søndag 18 september.

Hviledag for oss i Vipers.
Eller finnes det noen hviledag for håndballspillere?? Skal man bli best må man trene hardt hver eneste dag.
Vi gjør det. Vi skal bli best.

Langsiktige målsetningen vår går over 3 år. Mange har forventninger allerede i år. Press, media, snakking. Det er klart at alle jentene vil prestere og være best hele tiden, men selvfølgelig vil det gå opp og ned. Kanskje blir denne sesongen en bergogdalbane, hvem vet? Vi møtte tertnes 14 september, en hard kamp, alle vil si at det var flaks at vi vant, men jeg vil si at vi jobbet steinhardt siste minutt. Og vi fortjente de to poengene. Vi var 4 på banen, og i siste minutt fikk vi en to minutter så vi ble fem, det sto 19-18 på tavla, det kunne blitt uavgjort. Men vi var knallgode i forsvar.

21 september møter vi Byåsen borte, det blir nok en hard kamp. Men vi gleder oss. Og skal kjempe til klokka er på 60!

Gode klemmer fra alle oss i Vipers!