Tonje og Marta nominert til Idretsgallaen Sør – Vipers

Tonje og Marta nominert til Idretsgallaen Sør

Finner sted i Arendal 22 oktober! Vi gratulerer med nominasjon!

Årets kvinnelige utøver

Prisen tildeles den kvinnelige utøveren som etter juryens vurdering har stått for den fremste prestasjonen/resultatet (ev. flere) i året som gikk.

* Marta Tomac, Vipers Kristiansand

Vipers-spiller Marta Tomac var med på å vinne VM gull i håndball for kvinner i desember 2015 for Norge. Når man vet på hvilket nivå det norske kvinnelandslaget er, så er det en meget sterk prestasjon. For klubblaget Vipers var hun en av de mest sentrale spillerne gjennom sesongen 2015/2016.

* Marte Olsbu, Froland skiskyting

* Madelen Søfteland, Grimstad Kickboxingklubb

Årets forbilde

Prisen tildeles en person som har representert idretten på en spesielt forbilledlig måte. Vinneren skal i utgangspunktet preges av fair play i praksis, samt formidle gode holdninger til barn og unge gjennom sin idrettsutøvelse og opptreden utenfor banen.

* Marianne Andersen, Kristiansand orienteringsklubb

* Kristoffer Tønnessen, venstreback Jerv

* Tonje Refsnes, Vipers håndball

Håndballspiller Tonje Refsnes er 21 år og spiller håndball for toppserielaget Vipers. Hun er oppvokst på Evje, og begynte sin håndballkarriere i Otra IL.

Det var i Otra hun la hun grunnlaget for sin håndballkarriere. Tonje er en utøver, som til tross sin unge alder, viser mot og vilje til å nå sine mål. Hun tok steget fra et trygt og godt miljø i Otra IL via Randesund IL til Vipers og har etablert seg på elitenivå. Det skal mot, vilje og sterke holdninger til å gå dette løpet.

Tonje er en flott representant for hva som må til for å nå egne målsettinger – og er en verdig kandidat til Årets forbilde.