5 Vipersjenter var i landslagsaktivitet på lørdag! – Vipers

5 Vipersjenter var i landslagsaktivitet på lørdag!

Marta,Thorey,Annick,Kari og Jeanett!

Norge slo Russland 28-23 i Golden League-turneringen i Danmark. Marta Tomac var på banen 6 minutter i første omgang og 22 minutter i andre omgang. Og Marta ble helt matchavgjørende med 4 assist og hele 4 scoringer i andre omgang!

I dag spiller Norge mot Danmark og kampen vises på TVNorge fra kl 16.10.

Thorey Stefansdottir og Island er på turnering i Polen og spilte i går en outstanding kamp mot Slovakia. En gledelig seier 26-25 og Thorey gjorde 3 scoringer. Island har et nytt trenerteam og har lagt en 3 årsplan med jentene som er på samling denne uken.

Annick Lipman og rekruttene til Nederland fortsetter å spille bra i turnering i hjemlandet. I går ble det nok et hederlig resultat mot Serbia A med tap 24-28. Annick stod i mål i første omgang og hadde bl.a. 2 strafferedninger + flere kontringsredninger.

Jeanett Kristiansen og Kari Brattset satt stort sett på benken i første omgang i rekruttlandskampen da Danmark herjet med Norge. Danskene ledet 16-8 til pause. Jeanett og Kari var på banen samtidig etter pause og begge spilte bra. Bl.a hadde Jeanett 4 scoringer på rad. I andre omgang vant Norge 19-15, som betyr at danskene vant kampen 31-27. Jeanett lagde 6 mål og Kari hadde 3 scoringer.