Annick blogger fra landslagssamling! OPPDATERT! – Vipers

Annick blogger fra landslagssamling! OPPDATERT!

Og hun begynner å bli veldig god i norsk!

Dag 1:

Hei alle!

Denne uke er jeg med den Nederlandske B-landslag på samling i Nederland! Det er første gang vi er sammen med denne gjeng! Så blir veldig spennende hvordan det skal gå!

Vi samles i Geldrop ( en lille by i Nederland ;-)) kl 14 på onsdag. Vi har vårt første møte kl14.30 og snakket litt sammen med trener, assistent trener og den andre folk rundt lag! Vi snakket om hvordan vi skal spille og hva vi skal gjør det neste dagene! Også var det tid for trening kl16-18! det blir en taktisk trening og mye snakking om hvilken systemer vi skal spiller osv!

Det var er veldig bra trening for som første gang sammen. Etterpå har vi spist sammen og nå er det fri kveld. Deilig på rom med nederlandske tv og en deilig 2 personsseng! =)

Og i morgen skal vi trener med den A-lag og har vi første kamp på kvelden mot dem i vårt 4 landsturnering!

Hilsen Annick

Dag 2

I dag var det kampdag! Først frokost kl8.30 og etterpå hadde vi trening med Nederland A fra 10-12! Var en taktisk trening og ikke veldig tungt:)! Etter trening var det lunsj kl12.30 og var vi fri til 17.30! Så var det tid for fysio og litt avslapping ( sove sove sove;) )!
På kvelden var det tid for første kamp! I dag skulle vi spille mot Nederland A! Kampen startet kl20.00 og på slutten tapte vi (Nederland B) med 30-19! Jeg tror det er en OK kamp for oss, for vi har bare trent 2 ganger sammen og vårt lag er veldig ung med noen spillere av 16,18 og 19 år! Jeg har spilt første omgang og er ganske fornøyd med min egen spill!:)
Nå er det tid til å sove igjen fordi i morgen skal vi spille mot Romania:)! Så må vi blir frisk igjen!

Og hva jeg glemte i går: selvfølgelig er Lynn og Jessy også her med samling med Nederland A! Det var veldig hyggelig å se de 2 igjen:)!

Hilsen Annick

Dag 3

Da er vi ferdig med dag 3 på samling! Vi begynner i dag med frokost kl9 og en trening fra 11-12 og den var ganske tungt men tror det var en bra trening! Etterpå hadde vi lunsj kl 12.30 og var vi fri til kl17.30 så det var på besøk hos fysio og litt relaxing i seng mitt! Altid god med noen fritid of avslapping😁!
Kl 17.30 var det middag met kylling med sate (det er en nederlandsk rett veldiggggggg godt😁!) og ris! Vi reiser til hallen kl 18.30 og da spilte allerede Nederland A mot Serbia! Nederland A vant fra Serbia med 1 eller 2 forskjell så det var bra oppvarming for oss! Vår kamp begynte kl20.30 og vi spilte mot Romania! Vi spilte en god kamp og tapte desverre med 32-25 men vi har spilt ihvertfal bedre som i går! Og jeg spilte hele andre omgang og det gikk veldig bra og har derfor en veldig godt følelse etter denne kampen!
Nå er det tid å dusje og sove! I morgen skal vi spille mot Serbia kl13.30 så vi må blir frisk igjen:)!
Hilsen🙋🙋

Dag 4

I dag allerede den siste dag med landslag!
I dag var det frokost kl09 og kl10.30 måtte vi sjekke ut i hotellet:) så det blir mye å rydder opp og prøve å få alt i beggen igjen;-)!
Vi hadde en siste møte kl11.00 og siste snack kl11.30!
Kl12.00 var det tid og reise til hallen for vår siste kamp mot Serbia!
Vi spilte en veldig bra kamp og etter en pause med 9-11 til Serbia tapte vi med 24-28! Men vi var veldig fornøyd med siste kamp og tror alle har en god følelse etter denne treningsleir!
I dag spilte jeg første omgang og det gikk veldig bra! 2 av 2 strafferedninger og 4/5 kontringredninger! Også i vanlig spil gikk det bra! Jeg har derfor selvfølgelig en veldig bra følelse etter denne dagene med landslag! Og jeg ta alt med til neste periode i Vipers med mye kamper og jeg håper at alle kommer i hallen og heier på oss! Vi begynner med bortekamp mot Storhamar neste onsdag og på torsdag reiser vi til Russland for Ecup:)!
Vi ses i AQ!
Hilsen Annick