En deilig og solid borteseier!! – Vipers

En deilig og solid borteseier!!

...etter en famlende førsteomgang!

Fem strake seiere i Grundig-ligaen. Fem av fem mulige. Ti poeng av ti mulige. Igjen viste jentene våre hvilke vinnerskaller de besitter. For etter en førsteomgang hvor Storhamar førte an, Kamilla Sundmoen og Betina Riegelhuth fikk gjøre nesten hva de ville, og vertene på det meste ledet med fire mål, var det nok en gang i andre omgang Vipers-jentene viste hva som bor i dem.

18-16 til pause, ble etter fem minutter av andre omgang hentet opp på stillingen 19-19. Som i kampen mot Oppsal, gjorde trener Kenneth Gabrielsen et par viktige endringer etter pause. Annick Lipman kom inn i målet, og Mona Bruskeland kom inn i forsvaret. I tillegg ble en kjevhendt høyreback byttet ut med en høyrehendt. Tonje Refsnes satte to viktige reduseringer, og førte gjestene opp i ryggen på Storhamar. Dette, kombinert med aggressivt forsvarsspill rystet vertskapet. Og etter utligningen så det ut som lufta gikk ut av Storhamar-jentene. 19-19 ble til 20-25, og det ble egentlig aldri spennende igjen. Storhamars beste, Kamilla Sundmoen, fortsatt å skyte, og score. Men det ville seg ikke for Storhamar. Vipers ble bare bedre og bedre, og da Storhamars Juhasz fikk rødt kort to minutter før slutt, så var det i realiteten allerede over. Vipers vant overbevisende 26-32.

Banens beste, Jeanett Kristiansen, sa etter kampen at hun ikke var veldig fornøyd med forsvarsspillet sitt. Men hva gjør vel det, så lenge de andre jentene løser utfordringene bak, og Jeanett gjør det så bra i motsatt ende av banen. Ni mål på tretten avslutninger er suverent!

Resultat: 26 – 32 (Pause: 18 – 16)

Tilskuere: 848

Vipers:
Sakura Hauge
Annick Lipman
Karoline Olsen
Thorey Rosa Stefansdottir – 5
Tonje Haugjord Refsnes – 3
Sanne Bak Pedersen – 3
Kari Brattset – 5
Kristin Nørstebø – 1
Mathilde Kristensen – 2
Vilde Kaurin Jonassen – 2
Mona Bruskeland
Hanna Ulrika Olsson – 2
Jeanett Kristiansen – 9 (2 syvmetere)
Marta Tomac – 2 (1 syvmeter)

Banens beste – Vipers:
Jeanett Kristiansen

Utvisninger Vipers:
Tonje Haugjord Refsnes og Jeanett Kristiansen – begge 1x 2 min.

Storhamar:
Stine Liden
Kamilla Sundmoen – 9 (2 syvmetere)
Gabriella Juhasz – 2
Malene Aambakk
Hilde Egseth
Elise Skinnehaugen
Ellen Marie Folkvord – 3
Astrid Mjøen Holstad
Linn Marie Birkeland – 2
Tonje Enkerud – 3
Maria Jektvik Aarstad
Lise Løke
Lise Binger
Betina Riegelhuth – 7

Banens beste – Storhamar:
Kamilla Sundmoen

Utvisninger Storhamar:
Ellen Marie Folkvord og Tonje Enkerud – begge 1x 2 min.
Gabriella Juhasz – rødt kort

I media:
fvn.no:

-Seiersmaskinen Vipers fortsetter